Nu kan du få en snabbdemo här på hemsidan

Vi är glada att kunna presentera en ny och spännande funktion här på vår hemsida: möjligheten att få en snabbdemo av GIWE och de givarsidor som systemet skapar – direkt till din telefon! Vi vet hur viktigt det är för organisationer att effektivt rekrytera nya medlemmar och månadsgivare, och med GIWE kan ni göra just det på ett smidigt och engagerande sätt.

Vad är GIWE?

GIWE är vårt innovativa system som hjälper ideella organisationer att skapa attraktiva och funktionella givarsidor. Dessa sidor är utformade för att maximera konverteringar och engagera potentiella givare, vilket gör det enklare för er att rekrytera nya medlemmar och månadsgivare. Med GIWE får ni tillgång till kraftfulla verktyg som gör insamlingsprocessen både effektiv och inspirerande.

Få Din Snabbdemo – Snabbt och Enkelt

Vi förstår att tid är en värdefull resurs, särskilt när du jobbar med att driva en ideell organisation. Därför har vi gjort det enklare än någonsin att få en inblick i hur GIWE kan hjälpa er. Du behöver inte boka ett möte eller passa en särskild tid – med vår nya funktion kan du få en snabbdemo skickad direkt till din telefon.

Varför en Snabbdemo?

En snabbdemo ger dig en omedelbar inblick i vad GIWE kan göra för din organisation. Du kan snabbt och enkelt se hur givarsidorna fungerar, hur de ser ut och hur de kan anpassas för att passa just er målgrupp. Denna snabbdemo är utformad för att vara lättillgänglig och informativ, så att du får en tydlig bild av fördelarna med GIWE utan att behöva investera mycket tid.

Fördelar med GIWE

  • Användarvänliga givarsidor: Skapa sidor som är enkla att navigera och inspirerar till givande.
  • Hög konverteringsgrad: Våra sidor är optimerade för att maximera antalet nya medlemmar och månadsgivare.
  • Anpassningsbara verktyg: Skräddarsy era givarsidor för att reflektera er organisations unika varumärke och budskap.
  • Snabb implementering: Kom igång med GIWE snabbt och börja se resultat direkt.

Börja Rekrytera Fler Månadsgivare Idag

Vi vet att månadsgivare är en viktig del av många ideella organisationers insamlingsstrategi. Med GIWE kan ni skapa engagerande givarsidor som lockar nya givare och medlemmar på ett effektivt sätt. Ta första steget mot en starkare och mer engagerad givarskara genom att få din snabbdemo av GIWE idag.

Related Posts

Rulla till toppen

E-handel | Få en demo

Fyll i dina uppgifter så får du en demo via SMS.